Izberite jezik: SI | AT

Prešernova cesta 8, 1234 Mengeš

(+386) 41 798 122info@akrol.si

Komarniki

Zračen prostor
brez mrčesa!

KOMARNIKI AKROL

  • Komarniki vam zagotavljajo odlično zaščito pred mrčesom.
  • Zdravju neškodljivi (v nasprotju z običajnimi sredstvi proti mrčesu npr: spreji).
  • Komarniki vam omogočajo enostavno zračenje prostora, brez vstopa mrčesa.

KOMARNIKI AKROL - Prava izbira za zračen prostor brez mrčesa!

ZAKAJ KOMARNIKI AKROL?

Komarniki Akrol veljajo za zanesljivo in dolgotrajno rešitev proti mrčesu. Priskrbite si miren spanec brez nadležnega brenčanja in pikov. Ne kupujte draga, zdravju škodljiva sredstva proti mrčesu, temveč si omislite komarnike Akrol, ki vam bodo poleg zaščite proti mrčesu omogočili tudi prezračevanje prostora.

Antialergijska mreža bo vaš prostor dodatno zaščitila pred cvetnim pelodom, zato so izjemno priporočljivi tudi za alergike.

Montaža in čiščenje sta za uporabnike izjemno enostavna.Komarniki AKROL so zanesljiva zaščita pred nezaželenimi insekti. Komarnike lahko enostavno namestimo na okna ali vrata, ki nas ščitijo. Komarniki imajo prednost v zelo enostavnem rokovanju in vzdrževanju. Komarniki so v primerjavi z ostalimi senčili ugodnejši, s tem so komarniki dostopni vsakomur, ki želi kvalitetno in ugodno zaščito pred insekti.Komarniki. Enostavna uporaba.

Komarniki so zadnjih nekaj let zelo iskan produkt. Seveda poznamo več različnih tipov vrst komarnikov. Kakšnega izberemo, je predvsem odvisno od namena uporabe.

Potreba po uporabi komarnikov se je sprva povečala sprva kot t.i.modne muhe, sedaj pa dejansko zaradi vse večjega števila mrčesa muh in komarjev ne samo skozi topla letna obdobja, temveč tudi v jesenskem in poznem zimskem obdobju. Če so komarniki sestavljeni iz dobrih materialov, aluminijastih okvirjev in z čim manj plastičnih komponent, so veliko bolj vzdržljivi. Tudi debelina samega alu profila komarnika vpliva na kakovost in stabilnost. V kolikor je komarnik na robovih spojen s kovinskimi kotniki in ne plastičnimi, je veliko kvalitetnejši. Mreže pri komarnikih so iz pvc uv stabilnih steklenih vlaken. Visoke kakovosti, kar podaljša življenjsko dobo.

Komarniki. Enostavna uporaba.

Praktično, ko se odločimo za nakup komarnika, ki je prave kakovosti, je to dokončen nakup. Kar se zgodi lahko je, da se poškoduje mreža. Skoraj vedno je človeški faktor nastanka poškodbe mreže. Ali se stopi skozi mrežo, ali neustrezno odpiramo in zapiramo komarnik. V takem primeru, komarnik snamemo, menjamo le mrežo, ogrodje ostane enako. S tem tudi nimamo takega stroška potem.Komarniki glede namen uporabe

Komarniki so zadnjih nekaj let zelo iskan produkt. Seveda poznamo več različnih tipov vrst komarnikov. Kakšnega izberemo, je predvsem odvisno od namena uporabe.

Glede namena uporabe in priročnosti so za vrata zelo primerno plise komarniki, saj nam ne jemlje dnevne svetlobe. Je pa tako, da v kolikor imamo na hiši oz. stanovanju nameščene komarnike, se preprosto navadimo, da je svetloba rahlo drugačna in nas to niti ne ovira.

Izredno neustrezno je razmišljanje, ko ljudje želijo, da ima komarnik rolo komarnika- sistem, da se lahko na polovici ustavi. Zakaj ga potem imamo? Kajti v primeru, ko komarniška mrežica ni čez celotno okno ali vrata nameščena, ima mrčes možnost, da pride v prostor.

Komarniki in rolete

Sistemi rolet imajo tudi lahko rolo komarnik že integriran, tako da ni potrebno, da rolo komarnik samostojno montiramo. S tem pridobimo na svetlobi, saj omarica rolo komarnika ne zavzena dodatne svetolbe okna. Komarnik ki pa je samostojni ali rolo ali fiksni, se namesti lahko direktno na okno ali na že obstoječo roleto.Rolo komarnik – na poteg

Rolo komarniki – na poteg

Komarniki na poteg so iz UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. V rolo omarici se komarniki navijajo po posebnih vodilih, v katere je vstavljena ščetka. Rolo komarniki se lahko namestijo na površino zidu ali na okenski okvir. Barvno jih lahko prilagodimo željam po RAL lestvici. Lahko so samostojni ali integrirani v roletno omarico.

VRATA KOMARNIK - NA TEČAJ

VRATA KOMARNIKI - NA TEČAJ

Vrata komarniki so sestavljeni iz barvnih alu profilov v katere je z gumirano cevjo vpeta UV stabilna mreža iz steklenih vlaken. V višini odpiranja vrat je med obema vzdolžnima profiloma vpet prečni profil z ročko, ki pri odpiranju preprečuje stik in s tem poškodbo mreže.

VRATA KOMARNIK - DRSNA

VRATA KOMARNIKI - DRSNA

Drsni komarniki so primereni za drsni sistem vrat in panoramske stene. Drsni del vrat ima lahko enojna, dvojna ali trojna drsna krila. Prečno na drsnem krilu je lahko nameščena prečka, kar omogoča boljšo stabilnost drsnega krila zlasti pri večji širini vrat. Lahko jih namestimo tudi na že obstoječo roleto ali zunanjo Krpan žaluzijo.PLISE KOMARNIKI

PLISE KOMARNIKI

Mreža komarnika je iz UV steklenih vleken in je nagubana kot plise. Vrata plise komarnika so primerna za ožje odprtine, kot tudi za panoramske stene. Plise komarniki imajo prednost v tem, da imajo izjemno nizek prag prehoda, kar nam omogoča brezskrben korak. Možno jih je montirati tudi na okno, zlasti tam, kjer ni prostora za klasičen rolo komarnik.

FIKSNI KOMARNIKI

FIKSNI KOMARNIKI

Sestavljeni so iz plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki so skoraj nevidna. Mreža je pritrjena na barvne aluminijaste profile. Fiksni komarniki so odporni na zunanje vremenske vplive in minimalno zmanjša pretok zraka in imajo klipsni sistem za enostavno snemanje.6 X ZAKAJ KOMARNIKI?

Zakaj izbrati KOMARNIKE AKROL

MIREN SPANEC

brez nadležnega brenčanja

Zakaj izbrati KOMARNIKE AKROL

BREZ KUPOVANJA škodljivih

sredstev proti mrčesu

Zakaj izbrati KOMARNIKE AKROL

ZANESLJIVA in DOLGOTRAJNA

zaščita proti mrčesu


Zakaj izbrati KOMARNIKE AKROL

REŠITEV, ki je prilagojena

izzivom našega časa

Zakaj izbrati KOMARNIKE AKROL

PREZRAČEVANJE PROSTOROV

brez vdora mrčesa

Zakaj izbrati KOMARNIKE AKROL

ENOSTAVNA MONTAŽA

in čiščenje

Oglejte si razloge, zakaj zahtevni kupci senčil
že več kot 20 let zaupajo Akrolu.

AKROL WAY

zunanja senčila akrol